Tony Knight Dog Listener

NY! Förstå Din Hund - Svenska (audio)

You'll get 1 MP3

Buy this
  • €7.00
100% SSL Secure

Många tack till min vän och kollega Mervi Kärki ov www.hundinspiration.se för hennes översättning. Bra bra :)

Våra hundar kommunicerar hela tiden, både mellan dem själva och med oss. Mestadels så har vi blivit lärda att hunden måste göra som vi säger utan att ta oss tid att se det från hundens perspektiv.

Förstå hunden och ge din hund rätt information Dog Listening är baserat på att förstå hundens beteende och att använda positiva, säkra signaler som är enkla att förstå för att ge din hund rätt information.

En Dog Listener kan läsa av en hund, vad hunden försöker säga och ännu mer viktigt hur vi som människor kan ge de rätta svaren tillbaks till hunden på det språk som hunden redan förstår.

Flockdjur – i en flock måste det finnas en ledare En hund behöver veta att det finns en ledare och vi alla vet från erfarenheter att den bästa sortens ledare inte behöver använda våld. Istället, kan du se att Dog Listeners utbildar dig till att bli en vänlig ledare som man kan lita på.

En hund kommer att fråga vem ledaren är på sitt egna språk, så därför är det värdefullt och användbart att förstå det språket. Och lyssna på det samtal som din hund försöker att ha med dig.

Om din hund hoppar på dig när du kommer hem, drar i kopplet, kommer inte på din inkallning, skäller i tid och otid och massa andra varje dag problem, den hunden försöker säga något till dig. När du förstår vad det är , och ännu mer viktigt du kan visa din hund att den kan lita på dig. Då kan den koppla av och sluta upp med sitt dåliga beteende som förstör relationen mellan er.

En hund ställer frågor vid 4 viktiga områden

  1. Mat
  2. Gå ut på promenad (med och utan koppel)
  3. Uppfattad fara (skällande)
  4. Varje dag status (speciellt när ni återförenas)

Om du kan svara din hund rätt i dessa områden, på ett sätt som hunden förstår, kommer du att ha en hund som förstår dig och kommer också att lyssna på dig och följa dina önskemål. Då kan ni ha den relation som ni båda förtjänar.

Dog Listening är att på ett framgångsrikt sätt låta din hund veta hur du vill att den skall uppföra sig, på ett sätt som den verkligen förstår.

Det bästa med detta är att: Det är enkelt, du behöver aldrig använda våld eller obehagliga tillbehör. Det går åt mycket lite tid för att göra rätt i din vanliga vardag. Rätt använt, kommer Dog Listening förändra ditt liv till det bättre och självklart för din hund också.

Det bästa vi kan ge människans bästa vän är en trygg vardag utan ansvar samt rätten till deras eget språk. Hunden lever i en värld som är skapad av människan – de mesta i vår värld är svårt för hunden att förstå. Inte ens vi som är människor förstår alltid vår egen värld.

Du kommer att få en mp3